miércoles, 23 de enero de 2013

Requeriment a l'alcaldessa perquè retiri la estelada que oneja a l'edifici oficial


Enlace permanente de imagen incrustada
A Sant Cugat, a 23 de gener de 2.013


Il·lma. Sra. Alcaldessa:

Hem tingut coneixement que en el dia d'avui s'ha instal·lat al masteler davant l'edifici de l'Ajuntament, a la plaça de la Vila, la bandera independentista denominada “estelada”, amb motiu de la declaració “de sobirania” que ha de debatre al dia d’avui el Parlament de Catalunya i de la reunió de l'associació de municipis per la independència.

El Grup Municipal del Partit Popular manifesta enfront d'aquests fets la seva més enèrgica protesta, i li requereix perquè doni les ordres precises a fi que sigui retirada la bandera de l'edifici oficial.
Aquest acte no només infringeix la legislació vigent en aquesta matèria, sinó que constitueix a més un acte d'abús de l'autoritat municipal, i de l'Ajuntament que vostè presideix, que s'empra amb finalitats partidistes i ideològiques que només alguns ciutadans comparteixen.

L'Ajuntament pertany i representa a tots els ciutadans de Sant Cugat, sigui quin sigui el seu pensament polític, i una actuació com la qual denunciem constitueix un greuge a tots ells, en quan suposa posar la institució, que és de tots, al servei de les idees d'alguns.

A Sant Cugat, a 23 de gener de 2.013


Fdo. Jordi Carreras
Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular.

No hay comentarios:

Publicar un comentario