lunes, 25 de noviembre de 2013

Carreras reafirma l’oposició del PP al Pla de Mobilitat de Sant Cugat


Jorge Carreras va oposar-se novament al Pla de Mobilitat que pretèn dur a terme l’Ajuntament de Sant Cugat (CiU) amb el suport de la resta de forces polítiques, excepte el PP. En una entrevista a Televisió de Sant Cugat el passat 20 de novembre, Carreras va qüestionar novament la gran despesa que implicaria desenvolupar aquest pla i es va recordar la oposició dels veïns del barri del Monestir a la execució.
En aquest sentit va fer referència al pla de peatonització de Quatre Cantons: “La peatonització de Quatre Cantons suposa tallar una de les artèries principals i fer dúes rondes amb un cost molt elevat”, va recordar. Així mateix, va denunciar que l’Ajuntament, tot i haver escoltat els arguments contraris del PP en ple municipal, va seguir endavant i no ha estat fins que els veïns han fet una recollida de signatures que el Govern municipal s’ha mostrar obert a altres alternatives. “Primer fan el pla sense consultar a la gent, després consulten a la gent, i llavors sí, reculen”, es va queixar Carreras.
A la entrevista, Carreras també va parlar de l’atac que va patir el PP de Sant Cugat a la seva seu, reivindicat per els grups Hora Bruixa i Arran Sant Cugat, vinculat a la CUP. Carreras va definir aquesta agressió com “una gamberrada que és trascendent perquè el PP es el segon partit més votat a la ciutat”. Igualment va dir que la policía es troba investigant el succés. El portaveu del PP a la ciutat va recolzar la reforma de la Llei de l’Avortament que està emprenent el Ministeri de Justícia, contra la qual va centrar-se l’acte vandàlic.
Carreras va parlar igualment de política catalana i va demanar a la Generalitat més responsabilitat en la gestió dels recursos que ha rebut del Govern central, que aquest any han augmentat un 15%: “Demanem al Govern de la Generalitat que faci un bon us del augment de les inversions a Catalunya i que no passi com amb el tema de les farmàcies”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario