martes, 11 de marzo de 2014

El PP demana explicacions per la passivitat de l’equip de Govern davant la crema de contenidors

foto: cugat.cat

El PP de Sant Cugat s’ha mostrat sorprès un cop més dels episodis de crema de contenidors a la ciutat, com el del passat dissabte 1 de març quan van cremar-se’n quatre més al Passeig de Francesc Macià. Aquest acte vandàlic comença a ésser habitual davant la passivitat del Govern municipal. El tinent d’alcalde Francesc Carol s’ha limitat a contestar que els successos són “bretolades” o provocats per focs, o que s’està treballant en una solució.
Des de la nostra formació política s’ha insistit reiteradament, i a través de diferents instàncies, a l’equip de govern a prendre mesures per solucionar aquests successos. Davant la falta de mesures efectives i de la falta d’explicacions convincents per part de l’administració de Mercè Conesa, des del PP de Sant Cugat, tornarem a demanar explicacions i solucions reals per a que la crema de contenidors no es torni a repetir.
Segons els càlculs del propi Ajuntament, els 106 contenidors cremats el 2013 suposen una despesa de 102.358,9 euros que afecta tots els santcugatencs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario