miércoles, 1 de enero de 2014

El PP de Sant Cugat denuncia la falta d’informació per part de l’Ajuntament sobre el macroprojecte de centre comercial

El PP de Sant Cugat va assabentar-se per la notícia publicada a Cugat.cat el 25 de novembre que l’Ajuntament es troba a l’espera de rebre la informació per avaluar si presenta o no al·legacions a un macroprojecte de centre comercial entreSant Cugat i Cerdanyola, el qual seria la superfície comercial més gran d’Europa.
Donat que el termini de temps per presentar les al·legacions és el proper 19 de desembre i donada l’envergadura d’aquest projecte, el PP de Sant Cugat considera greu i inadmissible que el Govern Municipal encara no tingui informació sobre el mateix. L’Ajuntament ja hauria de tenir tota la informació damunt la taula. Lamentem que això no s’hagi produït tot sent CiU el mateix partit que governa a Sant Cugat, a Barcelona i a Catalunya.
A l’espera de rebre més informació sobre el projecte, el PP vol mostrar els seus recels al considerar que la construcció d’aquest centre comercial podria afectar negativament el teixit comercial de la ciutat, quan, a més a més, Sant Cugat ja conta amb un centre en els límits amb Rubí.
El diaris locals Cugat.cat i Tot Sant Cugat s’han fet ressò de la postura del PP envers el tema.

No hay comentarios:

Publicar un comentario