lunes, 23 de diciembre de 2013

Jorge Carreras ha reiterat la contundència del Govern espanyol en contra d’una consulta separatista


En una entrevista a TV Sant Cugat, el president del PP a la ciutat, Jorge Carreras, ha reiterat la posició ferma del Govern de l’Estat i del partit envers la consulta independentista que el president de la Generalitat va convocar per el mes de novembre de 2014. “Si dius a Madrid ” ho prens o ho deixes”, això no és un diàleg”, ha dit Carreras en referència al esperit de consens que vol esgrimir CiU.
Carreras també ha estat preguntat per la posició que mantenen els socialistes, de dirigir-se cap un Estat federal canviant la Constitució. “Parlar de l’Estat federal ja és una cosa sobre la que es pot parlar. No és una opsició tan tancada i tant extremista”, ha assegurat Carreras, si bé creu que s’hauria de discutir “el què s’entén” per Estat federal.
Així mateix ha defensat la postura del PP de no voler canviar la Constitució en aquests moments, en el sentit de que “els períodes de crisi econòmica no són els moments per tocar les normes clau de la convivència, cosa que el senyor Mas no ha entès”.
Finalment, sobre la consulta, ha tornat a senyalar que s’oposa a una votació a l’entendre que les majories tenen límits quan afecten els drets dels altres. “No es pot decidir que tots els catalans deixem de ser espanyols”, ha dit Carrerassobre el contingut de la pregunta, afegint-hi que, de fet, és una cosa que no es pot preguntar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario