martes, 10 de septiembre de 2013

La Diada a Sant Cugat i els abusos del govern municipal

Els regidors del Partit Popular no assistirem als actes organitzats pel govern municipal per a l'Onze de Setembre. No hi assistirem perquè aquests actes han deixat d'ésser institucionals des que el govern municipal instrumentalitza la institució en interès d'una part dels ciutadans de Sant Cugat.
El Partit Popular de Sant Cugat, un partit català i pel mateix espanyol, integrat per catalans, votat per catalans i representant de diversos milers de ciutadans de Sant Cugat, en la seva majoria catalans, demana al govern municipal que no instrumentalitzi novament l'Onze de Setembre amb manifestacions i símbols separatistes. La Diada és una celebració de tot Catalunya i de tots els catalans, independentment de la seva forma de pensar, de viure i d'entendre Catalunya. Catalans som tots, i quan es manipulen les institucions i les festes per servir un projecte partidista, s'exclou els que no pensen de la mateixa manera i el que hauria de ser el govern de tots es converteix en un grup sectari al servei d'uns quants. Per això demanem a la senyora alcaldessa i als regidors de CIU que rectifquin: que l'alcaldessa sigui de veritat l'alcaldessa de tots els ciutadans de Sant Cugat, i no una afiliada d'un partit que utilitza el seu càrrec per satisfer les seves conviccions particulars. 

Catalunya necessita institucions fortes, sòlides, que dins i per damunt de la diversitat de pensaments i sensibilitats de la nostra gent, representin tothom i constitueixin governs autonòmics i locals capaços de defensar els interessos de tots els catalans. Només així és possible construir una societat cada vegada més justa, més solidària i més eficaç per adoptar mesures que facin possible una vida més digna i més pròspera per a tots. 

Per això és gravíssima la línia que han emprès els dirigents de CiU que comporta forçosament la ruptura de la convivència, i que converteix governs com el de Sant Cugat en un grup sectari que ja no representa la gent de la nostra ciutat. En veritat desitgem que rectifiquin com més aviat millor, el que no suposa que renunciïn a les seves conviccions, sinó que avantposin per damunt d'aquelles l'interès comú de tots i el benestar de la nostra gent. 

JORDI CARRERAS

No hay comentarios:

Publicar un comentario