miércoles, 18 de septiembre de 2013

Majoria silenciosa


Sóc Ignacio Fuentes Albesa, President de les Noves Generacions a Sant Cugat i membre de la Junta Directiva del PP Català. M'estreno al Tot Sant Cugat com a columnista i ho faig en uns dies de màxima tensió per tot el que s'està vivint a Catalunya. Pretenc que la meva participació al TOT sigui una forma de fer veure als lectors la gravetat del que està succeint.

En moments de crisi econòmica hauríem de fer com altres regions espanyoles on tots els focus estan centrats en les reformes estructurals. Doncs bé, a Catalunya ni tenim pressupostos per al 2013 ni iniciatives legislatives per part del govern de la Generalitat per combatre l'atur. El que ens sobra a Catalunya són polítics disposats a destrossar l'Estat social i democràtic de Dret instaurat a casa nostra.

És una llàstima que el moviment separatista quedi desvirtuat perquè només pretén aconseguir els seus objectius mitjançant atacs a la legalitat vigent. En un Estat democràtic qualsevol canvi ha de ser fet respectant les vies legals i això és el que des del Partit Popular defensem. Amb les meves columnes al TOT Sant Cugat espero poder comentar l'actualitat i donar a conèixer la postura del meu partit, que no és altra que la de fer prevaldre la democràcia i l'ordre constitucional a Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario