miércoles, 4 de diciembre de 2013

El PP demana al Govern Municipal que es creï una Regidoria de Família

El PP de Sant Cugat vol reiterar la seva petició al Govern Municipal per a que creï una Regidoria de Família. Aquesta es una mesura que el PP incloïa en el seu programa electoral presentat en les últimes eleccions municipals la qual, després dels comicis l’alcaldessa, Mercè Conesa, fa fer seva. Així, va denominar-se a una de les àrees de l’Ajuntament “Regidoria d’Educació, Família i Universitat. Tot i així, des del PP de Sant Cugat, creiem que les funcions d’aquesta Conselleria, en relació a la protecció i ajuts a la família com a institució, té poc contingut.
Sant Cugat és la segona ciutat d’Espanya amb el major índex de natalitat, amb un elevat nombre de nens i joves, i també de famílies nombroses, incloent les monoparentals i les que tenen discapacitats al seu càrrec. Aquest fet, unit a la importància que té la família com a fonament de la societat, exigeix un especial i particular atenció a la família com a institució.
Des del PP considerem que no és suficient amb afirmar que es fan polítiques a favor de la infància, de la joventut o de la dona, sinó que és precís que es planifiquin i executin polítiques de suport a la família des d’una perspectiva conjunta, tenint com a objectiu el grup familiar, i no les persones considerades individualment.
Llegeix la notícia publicada a Cugat.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario