viernes, 6 de diciembre de 2013

El PP demana un abaixament d’impostos amb especial atenció a les famílies


El PP de Sant Cugat ha demanat un abaixament d’impostos a través d’una sèrie d’al·legacions a les Ordenances Fiscals per a l’any 2014, que es votaran definitivament en el proper ple municipal. Aquesta petició es centra sobre tot en les bonificacions per a les famílies nombroses, les famílies monoparentals i les famílies amb persones discapacitades al seu càrrec.
Encara que la proposta d’Ordenances de l’Ajuntament preveu la reducció del tipus impositiu en l’Impost sobre els Béns Immobles (IBI), degut a l’increment dels valors cadastrals dels immobles establerts en l’ultima revisió de l’any 2005, la càrrega reial sobre els ciutadans no farà més que augmentar. Per això, el PP proposa la reducció gradual del tipus impositiu fins arribar al mínim legal del 0,4% i fomentar des de l’Ajuntament la reducció del valors cadastrals dels immobles a Sant Cugat.
També en referència al IBI, el PP ha proposat augmentar el percentatge de la bonificació en la quota de l’impost als immobles que constitueixen l’habitatge habitual de les persones que acreditin ser titulars de família nombrosa. En el cas dels titulars de família nombrosa i/o amb persones al seu càrrec (discapacitats, persones grans…) es proposa una bonificació fins del 90% de la quota íntegra del impost, i que s’atorgui la mateixa subvenció a les famílies monoparentals i persones vídues.
D’altra banda, el PP ha demanat la supressió de la taxa de clavegueram a l’entendre que el Govern Municipal compta amb suficients recursos per fer front a aquest servei públic.
El PP proposa que aquesta reducció de la recaptació es compensi amb una política de despesa més raonable per part de l’Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario