jueves, 13 de febrero de 2014

Carreras: “Tothom al PP tenia clar que es canviaria la Llei de l’avortament”


El president del PP de Sant CugatJorge Carreras, en una nova entrevista a la televisió local, ha tornat a parlar de la polèmica Llei Gallardón de reforma de l’avortament. Carreras ha explicat que el grup municipal del PP ja comptava amb que la majoria del consistori és pro-avortista, però ha destacat que no per això el grup havia de deixar de defensar aquesta posició del Govern de l’Estat. Carreras, no obstant, s’ha mostrat sorprès un cop més de la abstenció dels democristians d’Unió, que normalment haguéssin votat a favor.
D’altra banda, Carreras, preguntat pel consens dins el propi partit sobre aquest avantprojecte, ha assegurat que “tothom al PP tenia molt clar el mandat del seu electorat per canviar la Llei Aido”, i ha considerat que la reforma del ministreGallardón és la correcta. Amés a més, en relació a la llibertat de la dona, ha destacat que aquesta seria la primera Llei de l’avortament que no penalitza a la dona en cas d’avortament.
Carreras també ha volgut ressaltar que el debat de l’avortament no s’ha de centrar en les xifres, sino en la defensa i definició dels drets fonamentals del no nascut i de la dona. També ha afegit que la decisió de la dona és sobre el seu propi cos, però no sobre un cos aliè, com sería el cas del no nascut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario