jueves, 27 de febrero de 2014

El PP de Sant Cugat presenta la plataforma EsFamilia per promoure polítiques socials

photo (22)
El PP de Sant Cugat va presentar ahir la plataforma interna “EsFamilia”, promoguda pel president provincial del PP de Barcelona, Antoni Bosch, que va presidir l’acte.
photo (19)Amb la presència dels quatre regidors del PP de Sant Cugat, Bosch es va adreçar a un auditori d’unes 40 persones a la Casa de la Cultura de Sant Cugat, on va presentar la pàgina web esfamilia.com com una plataforma on es comparteixen notícies relatives a l’acció del Partit Popular en polítiques socials i de família. La web també té l’objectiu de recollir iniciatives en la mateixa línia d’altres grups polítics i moviments ciutadans tant a Espanya com en altres països.
Bosch va destacar que, tot i les divergències internes en un partit tan gran com el PP, el partit està compromès amb la família i els valors que representa aquesta institució. Amb la plataforma es pretén promoure dins el partit els ajuts socials a les famílies, la llibertat d’ensenyament i la defensa de la vida, com a tres eixos principals. La plataforma també persegueix l’objectiu de recaptar el suport de la ciutadania i d’aquesta manera influir en les polítiques dels diferents òrgans del Govern de l’Estat.
photo (20)
El president del PP de Barcelona també va ressaltar el compromís del PP de Sant Cugat en la defensa d’aquests valors.Jorge Carreras, primer representant del partit a la ciutat va elogiar la iniciativa i va renovar el compromís del PP per a que s’implantin aquestes polítiques a Sant Cugat que, junt amb Pozuelo d’Alarcón a Madrid, és el segon municipi de l’Estat amb més índex de natalitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario